Posted on

Premii si Patente LIKEaBIKE

Награды и Патенты KOKUA
Premii si Patente LIKEaBIKEModele LIKEaBIKE race, LIKEaBIKE mountain, LIKEaBIKE spoky, LIKEaBIKE forest, LIKEaBIKE jumper au fost distinse cu cele mai mari premii „Spiel Gut” pentru inovatii în domeniul “Jucării pentru copii”. Criteriul apricierilor a fost realizat în urmatoare categorii: „Funcţionalitate“, „Calitatea Materialelor“, „Calitatea Executarii“, „Construcţia“, „Fiabilitate“, „Siguranta“, „Disign“, „Dimensiune“, „Greutate“ и „Orientere la vârsta solicitata“
Premii si Patente LIKEaBIKE

LIKEaBIKE este produs conform standartelor internaţionale EN 71 (Siguranta jucăriilor).

Garanţie de la producător – 2 ani!!

Premii si Patente LIKEaBIKEToate LIKEaBIKE produse din lemn dispun de patent pentru sistem de conducere cu ghidon, care este asigurat cu nut-stabilizator, infundat cu pâslă, ce evită blocarea digeţelelor mici şi asigura intoarcerii ghidonului numai mai mult de 40°.
Premii si Patente LIKEaBIKELIKEaBIKE jumper se deosebeşte prin fapt că dispune de patent pentru inel-stabilizator, care limitează conducerea cu ghidon.
Premii si Patente LIKEaBIKEStiftung Waren Test, este cel mai recunăscut institut de testare si in acelasi timp o revista în Germania, care au efectuat analiza comparativă intre şapte producatori de biciclete-trotinete pentru copii. LIKEaBIKE jumper a fost distins de cea mai mare premie în categoria „Drive“, dar LIKEaBIKE mountain a lasat mult în urma alte biciclete în categoria „Fiabilitate“.